Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε!

Από το 2002 είμαστε κοντά σας, δουλεύοντας πάντα με σκοπό να σας προσφέρουμε όλο και καλύτερα πιάτα και Mystic εμπειρίες. Ανυπομονούμε να λάβουμε τις ερωτήσεις σας, τις προτάσεις σας και να μιλήσουμε μαζί σας, οπότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Εμείς είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας.

Ποια είναι η σχέση της ινδικής κάνναβης με την κάνναβη που χρησιμοποιείται στις συνταγές σας;

Στις συνταγές μας χρησιμοποιούμε την βιομηχανική, βρώσιμη κάνναβη η οποία ενώ κρατάει όλα τα οφέλη της κάνναβης περιέχει σε σχεδόν μηδενικό ποσοστό (0.02%) της δραστικής ουσίας THC .

Και γιατί αλεύρι κάνναβης;

Το αλεύρι κάνναβης περιέχει σε υψηλό βαθμό ω3 και ω6 λιπαρά που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό και δεν βρίσκονται σε άλλες τροφές. Επίσης έχει αντιοξειδωτική δράση

Υπάρχουν Vegan επιλογές στον κατάλογο;

Στην προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε και να ευχαριστήσουμε ανθρώπους να διαφορετικές διατροφικές συνήθειες, προσθέσαμε στο μενού μας ποιοτικές Vegan επιλογές. Έτσι σε όλες μας τις πίτσες μπορούμε να αντικαταστήσουμε  το  συμβατικό μείγμα τυριών  με Vegan τυρί και στα Ζυμαρικά  την ζωική  κρέμα γάλακτος με Φυτική κρέμα. Εκτός αυτών ορεκτικά, σαλάτες ακόμα και Vegan γλυκά υπάρχουν στον κατάλογο μας εδώ και πολλά χρόνια. Από τον Νοέμβριο του 2018  ανοίξαμε στα Εξάρχεια ένα εξ ολοκλήρου Vegan  εστιατόριο, στο οποίο οι επιλογές είναι αναρίθμητες.

Υπάρχουν Gluten free συνταγές στους καταλόγους σας;

Στις Mystic ζύμες μας ΟΧΙ τουλάχιστον ακόμη. Έχουμε ένα μείγμα αλεύρων για πίτσες με Dinkel που περιέχει λιγότερη γλουτένη. Υπάρχουν αρκετές επιλογές Gluten free κυρίως στο Mystic Vegan όπως μπιφτέκι ,σπαγγέτι ,σαλάτες …αλλά και στα άλλα δύο Mystic όπως ψητά λαχανικά, ψητά μανιτάρια, σαλάτες…

Που μπορούμε να σας βρούμε;

Μπορείτε να μας βρείτε στα Εξάρχεια και στο Καλλιμάρμαρο. Στη σελίδα μας, επιλέξτε Καταστήματα για να ανακαλύψετε όλες τις επιλογές σας. Μπορείτε πάντα να παραγγείλετε online εδώ και να έχετε τις Mystic επιλογές σας στην πόρτα σας σε λίγα λεπτά!

Φτάνετε σπίτι μου;

Προσπαθούμε να καλύπτουμε ένα μεγάλο εύρος περιοχών, πιστεύουμε ότι κάθε ουρανίσκος έχει δικαώμα να γευτεί τις Mystic Pizzas. Δείτε στους χάρτες διανομής που είναι διαθέσιμοι στη σελίδα μας (κάτω), αν φτάνουμε σε εσάς. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πάμε παντού...ακόμα! Θα χαρούμε να σας δούμε όμως όλους από κοντά. 

Δείτε τις λαχταριστές επιλογές μας στους καταλόγους μας και παραγγείλτε τώρα! Διαφορετικά ελάτε να μας δείτε από κοντά!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •