Οι πρώτες Mystic pizza ψήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 1999, οι υπόλοιπες στην Αθήνα από το 2002. Τα πιάτα τους (πίτσες, ζυμαρικά, πεινιρλί, λαχματζούν, ορεκτικά, σαλάτες και γλυκά) γίνονται μόνο με βιολογικό ελαιόλαδο, θαλασσινό αραφινάριστο αλάτι και στέβια αντί για ζάχαρη, ενώ υπάρχουν και συνταγές με αλεύρι Ντίνκελ (που περιέχει ελάχιστη γλουτένη). Το κατάστημα της μίνι αλυσίδας στο Παγκράτι, πίσω από το Καλλιμάρμαρο, υιοθέτησε πρόσφατα νέο γαστρονομικό προφίλ, με τη λειτουργία του να ενισχύεται με το «Το μπακαλάκι της Mystic Pizza», ένα μικρό μπακάλικο όπου βρίσκεις παραδοσιακά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, τα οποία μπορείς να τα αγοράσεις για το σπίτι ή να τα απολαύσεις στα πιάτα του μενού.
1231 Views